Al sinds 1985 hét bouwbedrijf met u meedenkt.

Bedrijfsprofiel

Davinci Bouw is een modern en innovatief bouwbedrijf en sinds 1985 werkzaam in de regio Den Haag, Leiden en omstreken. Wij beschikken over een hecht team van gespecialiseerde vakmensen die zich hebben gespecialiseerd in specifieke vakgebieden.

Onze aanpak

Davinci Bouw biedt een  "Turnkey" projectaanpak voor kleine uiteenlopende klussen tot grote projecten, een nieuwe badkamer en CV installatie, een gevelrestauratie en nieuwe dakbedekking of het verbouwen van een complete woning inclusief de aanleg van de tuin het gehele project kan van A tot en met Z door ons worden uitgevoerd. 

Heldere en efficiente aanpak

Alle werkzaamheden worden zeer efficient volgens een helder werkplan en een inzichtelijke offerte uitgevoerd, geheel op basis van een vastgestelde aanneemsom. En, voor u erg prettig: u heeft maar een aanspreekpunt !

Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot het uitvoeren van de gewenste werkzaamheden, maar Davinci Bouw kan u ook van dienst zijn bij het ontwerp, eventuele vergunningen, aanvragen en constructieberekeningen.

Onze specialisaties

Wij beschikken over een gedegen kennis en ervaring op het gebied van:

Renovatie, Restauratie, Verbouw, Interieurbouw, Timmerwerken, Staal -en betonconstructie's, Betonreparatie en restauratie, Aan -en opbouw, Badkamers, Keukens op maat, Schilder en Stucwerken, Houtenvloeren, Tegelwerk en natuursteen, Dakbedekking, Complete CV en tapwatervoorzieningen, Elektra en Domotica installatie's.

Uw steun en toeverlaat van A tot Z

Davinci Bouw staat de opdrachtgever bij met raad en daad bij het formuleren van het programma van eisen en de realisatie en/of optimalisering van het ontwerp. Functionaliteit en esthetiek gaan daarbij hand en hand. Een goed ontwerp begint met het stellen van de juiste vragen.

Is uw interesse in ons bouwbedrijf gewekt?