Dakterras laten aanleggen

Voor het laten aanleggen van een dakterras bent u bij ons in zeer goede handen! Wij leveren complete dakterrassen inclusief trappen, hekwerken, vlonders, dragers. Kortom, helemaal compleet en klaar om in gebruik te nemen.

Mocht het nodig zijn om eerst de dakbedekking te vervangen of te repareren, dan kunnen wij u daar ook uitstekend bij helpen.

Om een dakterras te kunnen plaatsen moet het dak en het te plaatsen terras inclusief toebehoren aan bepaalde voorwaarden en (veiligheid) eisen voldoen. Voor het realiseren van een dakterras is er veelal een bouwvergunning vereist. Verder moet de onderliggende constructie aan strenge eisen voldoen om het gewicht van het dakterras te kunnen dragen. Verder moet er gelet worden op ht hekwerk en dient men rekening te houden met de omgeving waarin het terras geplaatst wordt.

Kortom, er komt best wat bij kijken. Gelukkig weet Davinci Bouw daar wel raad mee. In de loop der jaren hebben wij al menig dakterras gebouwd en kennen wij de regels en voorwaarden waar u mee te maken krijgt.

Onze werkwijze bij een dakterras

Tijdens een gesprek bij u op locatie worden al uw specifieke wensen besproken en bekijken wij de bestaande situatie en maken wij een voorstelling van het door u gewenste dakterras. Vervolgens verzorgen wij de nodige constructieberekeningen en maken daarop het ontwerp van het dakterras en tekeningen die nodig zijn om een tot een gedegen offerte te komen. Na akkoord op de offerte kunnen we aan de slag met de vergunning en kunnen wij starten met de werkzaamheden om uw dakterras te realiseren.

Zo eenvoudig is het!

Bent u geintresseerd in de mogelijkheden of een vrijblijvende prijsopgaaf? neemt u dan even contact op met David Citroen.